Aanbod

Verte Vertelling zet verbeelding in om┬ánieuwe werkelijkheden te verkennen. Meestal op maat en in die zin ‘permanent beta’.

Enkele activiteiten uit de afgelopen jaren:

REFLECTIEROUTES: inzetbaar voor persoonlijke ontwikkeltrajecten, of als evenement om elkaar beter te leren kennen. Aan de hand van symboliek onderzoeken we nieuwe manieren om naar thema’s te kijken. Na afloop gaat u met nieuwe inzichten over soms uitgekauwde thema’s naar huis.

Gespreksvoering: met een interdisciplinaire achtergrond en kennis van kunst, wetenschap en alles wat daar tussen in zit, ben ik breed inzetbaar. Zo praatte ik in De Balie een avond aan elkaar met 5 wetenschappers, voertaal Engels en Nederlands, rondom het thema Transformatie. Daarnaast ben ik getraind in het voeren van Dialoog gesprekken. Een bijzondere manier van gespreksvoering is de tekentaal. Als beeldcoach kan ik een tekening, hoe snel en schetsmatig gemaakt ook, bevragen. Zo ga je zelf het gesprek aan met de antwoorden die het onbewuste vaak al in je tekenbeweging legt.

Podcast:

Op soundcloud staat de Podcastserie “De Fascinatievolger”. Ik bereid thema’s voor in overleg met opdrachtgever, interview gasten en bewerk de opnames tot een vloeiend geheel.┬áhttps://soundcloud.com/user-864747685/de-fascinatievolger-deel-7-dr-ronald-westra